Vacatures Amsterdam

Werken als verpleegkundige in Amsterdam

Hou je van een dynamische en soms hectische werkomgeving en ben je een teamspeler, flexibel, en heb je gevoel voor humor. Dan ben je geknipt om te werken als verpleegkundige.

Functie omschrijving:
Het verrichten van verpleegkundige handelingen en verpleegkundige interventies bij individuele cliënten en het zorg dragen voor de coördinatie van de zorg behoort tot jouw taken. Naast de verpleegkundige taken voer je de dagelijkse zorg voor cliënten uit. Je begeleidt leerlingen en stagiaires en neemt deel aan overlegsituaties. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie en het welbevinden van de cliënten en je zorgt voor een juist antwoord. Het gaat om zorg op maat , het bieden van kwaliteit.

Wij vragen:
Professioneel en toegewijd: dat ben jij. Ook levenservaring komt goed van pas bij dit fascinerende beroep:Dat geldt eveneens voor affiniteit,veerkracht, doorzettingsvermogen en klantgericht. Ook moet je niet bang zijn om je eigen rol ter discussie te stellen en verder te ontwikkelen. Werk je daarnaast graag met professionele collega’s heb je een creatieve kijk op het vak en ben je niet bang uitgevallen dan zouden wij je graag ontmoeten. Ben je in het bezit van een diploma algemeen verpleegkundige (MBO en of HBO) of in het bezit van een diploma gespecialiseerd verpleegkundige tevens BIG geregistreerd, dan zijn wij op zoek naar jou.

Bekijk onze vacatures van verpleegkundigen in Amsterdam >>

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Mail uw CV dan aan ons door. Wij verzoeken u hiervoor het onderstaande reactieformulier te gebruiken.Code 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam