Werknemers

Een nieuwe baan. Als je opzoek bent naar een nieuwe baan dan is het belangrijk dat je een goed beeld hebt van je mogelijkheden. W&S zorg is gespecialiseerd in het werven en selecteren van werkzoekende naar een nieuwe zorg uitdaging. Wij bemiddelen vooral in functies met uitzicht op een vaste aanstelling. Je kunt ons dan ook niet vergelijken met een traditioneel uitzendbureau waarvoor je per uur, dag, week of voor een bepaalde periode gaat werken. Onze doelstelling is je te helpen bij het vinden van een zorg baan die aansluit bij je ervaring bij een bedrijf die past bij jouw persoonlijkheid.

Voor een werkzoekende is het belangrijk dat je met mensen spreekt die weten waar je het over hebt. Als je ervaring hebt in de zorg dan is het prettig dat je mensen ontmoet die door ervaring snel kunnen inschatten waar jou kans van slagen het grootst is. W&S zorg werkt samen met vele zorg instanties en het aanbod van functies is dan ook groot. Laat je informeren over jouw mogelijkheden en neem contact op. Voor je het weet heb je die nieuwe uitdaging in de zorg waar je naar opzoek bent.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Mail uw CV dan aan ons door. Wij verzoeken u hiervoor het onderstaande reactieformulier te gebruiken.Code 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam